Winkelwagen
Menu
Filters

Disclaimer


Garantie

Beschadigd ontvangen

Op alle artikelen die je bij ons koopt heb je garantie. Heb je een beschadigd artikel ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk om dit binnen 10 werkdagen bij ons te melden. We kijken dan samen naar een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van je artikel, door vervanging, reparatie of terugbetaling. Beschadigde artikelen kunnen geretourneerd worden naar ons retouradres. we vergoeden de gemaakte verzendkosten achteraf. 

 

Artikel na enige tijd defect 


Onze klanten hebben recht op een goed product en als een artikel buiten je schuld om kapot gaat dan verhelpen wij dit graag zo snel mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact op. Waarna in overleg het artikel geretourneerd kan worden. Wij vergoeden bij een terechte klacht natuurlijk de gemaakte verzendkosten.

 

Retouradres 
 

Voor retouren kun je gebruik maken van ons retouradres: 

De Garage Online B.V. 
Melkrijder 9e 
3861SG Nijkerk 

Disclaimer 

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat De Garage Online B.V. niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom altijd bij het postkantoor om een 3S-nummer of traceercode en bewaar deze goed.
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.